Tekstschrijver

Tekstbureau Lusus is u graag van dienst als het gaat om het schrijven van diverse teksten.Of het nu gaat om een commerciële tekst, een blog of een journalistieke productie: wij zullen uw boodschap op professionele wijze onder de aandacht van de lezer brengen.

 

Lusus levert teksten voor brocures, kranten, magazines en websites.


Vertalen Nederlands - Engels

Ook vertalingen van het Nederlands naar het Engels (en andersom) kan Tekstbureau Lusus voor u verzorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Redigeren

Een boek of tekst geschreven, maar toch behoefte aan een fris en professioneel oog? Bij Tekstbureau Lusus bent u aan het goede adres.

 

Heeft u zelf teksten geschreven die u wilt laten controleren? Of is uw scriptie klaar, maar wilt u zeker weten dat deze foutloos is?

 

Uw tekst wordt zorgvuldig bekeken en met de juiste verbeteringen op maat bij u aangeleverd.


Interviewen

Interviewen is een vak. Niet iedereen kan zomaar een gesprek met een onbekende op een juiste manier voeren. Bovendien is het dan nog de kunst om het om te zetten in een boeiende tekst waarin de mening van de geïnterviewde op correcte wijze wordt geventileerd.

 

Tekstbureau Lusus heeft de ervaring in huis om zowel grote als kleine interviews voor uw medium te verzorgen.Proefredactie: open en eerlijk over jouw manuscript

 

Jij hebt een boek geschreven en nu is het je droom om dit uit te geven. Tekstbureau Lusus helpt je op weg.

 

Voor beginnende schrijvers is het prettig om eerlijke feedback te krijgen van een ervaren schrijver. Tekstbureau Lusus helpt je graag.

 

Voor slechts 16 euro (exclusief btw) worden de eerste 2500 woorden van jouw manuscript gelezen, beoordeeld en geredigeerd. Binnen 7 dagen ontvang je je tekst terug, samen met een persoonlijk advies.

 

Kies je er na de proefredactie voor je boek uiteindelijk te laten redigeren door Tekstbureau Lusus? Dan ontvang je een korting van 10 procent op de uiteindelijke factuur.

 

 

Advies nodig?

 

Tekstbureau Lusus biedt ook advies op maat als het gaat om uw teksten, de mogelijkheden om een manuscript te publiceren of andere onderwerpen op het gebied van het geschreven woord.