Over ons

Welkom bij Lusus Publishing, waar onze liefde voor boeken centraal staat. Onze passie voor boeken in al hun vormen en variaties drijft ons.

Het realiseren van je droom als schrijver om je eigen boek uit te brengen, is niet altijd eenvoudig. Bepaalde uitgevers kunnen van je verwachten dat je financieel bijdraagt aan de publicatie, of je moet een groot aantal exemplaren aanschaffen. Soms heb je zelfs weinig persoonlijk contact met je uitgever. Of vooral via e-mail.

Bij Lusus Publishing geloven we in een andere aanpak. We willen SAMEN met jou aan de slag om van jouw boek een succes te maken. We luisteren naar jouw wensen, bieden advies waar nodig en ondersteunen je wanneer je vastloopt. We verzorgen redactie, opmaak, coverontwerp - kortom, alles wat nodig is voor een succesvolle publicatie. We helpen je met de promotie van je boek en zorgen ervoor dat dit van de grond komt. Onze begeleiding stopt niet hier; we staan altijd voor je klaar.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@lusus.nl. We beloven snel te reageren, zelfs 's avonds, omdat we begrijpen dat veel auteurs naast schrijven ook andere verplichtingen hebben.


Wil je meer weten over onze werkwijze? Kijk dan hier.


Of kijk hier naar ons aanbod van boektitels.